10 dni energijskih tokov za več povezanosti

Prijavi se

“Kako bi bilo, če bi bil svet zavestnejše mesto? Bi opustošenje, vojne in težave, ki se dogajajo, še vedno obstajali? Z zavestjo vse to ne more obstajati. Zavest je možnost, da odstranimo vse ustvarjene zidove ločenosti. Kaj bi bilo potrebno, da to postane resničnost tukaj na planetu Zemlja?” – Gary Douglas

Vabljeni na 10 zaporednih večerov, na katerih bomo z energijskimi tokovi in tehnikami Access Consciousness ustvarjali svet brez ločevanja, svet brez sodb in omejitev, v katerem je vse mogoče. Če vi postanete ta svet, kako se lahko vaše življenje spremeni? Kako se lahko spremenijo vaši medsebojni odnosi in koliko lepši je lahko vaš odnos, ki ga imate s seboj?

Dobrodošli, da odkrijete čarobnost ustvarjanja z energijskimi tokovi in dobrodošli, da se začnete delovati iz prostora dopuščanja.

Ustvarjanje z energijskimi tokovi je eno izmed prekrasnih orodij Access Consicousness in ko jih začnete vključevati v svoje življenje, se začnejo dogajati čudeži.

Srečevali se bomo preko spleta, vsak dan od 10. do 19. marca, ob 21.00. Vsako srečanje bo trajalo približno 20 minut in po njem dobite posnetek.

Srečanja vodim Sabina Bračič, CF

Cena za 10 srečanj: 30 €

Prijava je potrjena s plačilom na moj poslovni trr SI56 101000056980026 ali na PayPal račun sabina@tretma-zate.si

Prijavi se tukaj:
 

Loading