Access Bars tretma kar 50% ceneje!

Do konca meseca maja 2018 vam ponujam kar 50% popust na bars tretma!

Redna cena tega čudovitega tretmaja je 60 €, v tem mesecu pa lahko uživate v njem po polovični ceni. Zaradi res izjemnih učinkov, ki jih nekateri zaznavajo še več mesecev po samo enem tretmaju, je postal izredno zaželjen. Energetski tretma, ki je primeren za moške, ženske in tudi nosečnice. Tretma globoko sprosti tudi otroke in mladostnike, ki so ob koncu šolskega leta še posebej obremenjeni z veliko količino misli in podatkov. Tretma jim je v pomoč, da šolsko leto zaključijo z lahkotno sproščenostjo.

Z Access Bars® pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti. Po tretmaju se začnemo bolj zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Bolj postanemo prisotni v svojem življenju, naša preteklost pa se v prihodnost ne projecira na enak način. Dejansko spremenimo verjetnost naših možnosti v prihodnosti.

Si predstavljate, da bi v polnosti začeli izkoriščati vaš potencial in vse v življenju ustvarjati z lahkoto – odnose, kariero, denar, telo …? Si predstavljate, da bi začeli uživati v svoji koži, v svojem življenju, da bi bili vi in vaše življenje lahkotno in sproščeno? Kdaj ste se nazadnje tako počutili?

Pri izvajanju tretmaja ne gledam na uro, zato vas prosim, da ob rezervaciji termina planirate, da boste pri meni lahko tudi dve uri, čeprav običajno zaključimo prej.

Ugodnost lahko izkoristite le v mesecu maju 2018.

Obvezno je predhodno naročanje na: sabina@tretma-zate.si ali 041 950 934.