ACCESS BARS ZA OZAVEŠČANJE PLODNOSTI

Ozavestimo našo plodnost!

Kako plodni smo lahko?

Sem Sabina, refleksoterapevtka in Access Bars facilitatorka. Kot refleksoterapevtka skorajda dnevno mdr. izvajam tudi hormonalno refleksoterapijo, z namenom povečanja plodnosti in hormonskega ravnovesja. Izkušnje so pokazale, da so ženske, ki se srečujejo z neplodnostjo, izjemno pod stresom, zaskrbljene, obremenjene z najrazličnejšimi težavami, dvomi, skrbmi, tudi z bremeni drugih – in veliko, veliko tega se niti ne zavedajo! Zato sem jim, zraven refleksoterapije, začela priporočati še obisk Access Bars tretmaja. Zdi se mi nujno, da se vse te ženske srečajo ne le s tretmajem, temveč tudi z nekaterimi preprostimi orodji, ki se jih sicer učimo uporabljati na Access Bars delavnici. Tehnike reees delujejo, le uporabljati jih je treba!

Kako vam lahko Access Bars tretma in ostala Accessova orodja pomagajo pri spremembah, ki si jih želite? Z aktivacijo Bars točk spreminjamo in opuščamo naše fiksne in nezavedne poglede in prepričanja. Naše misli, pogledi, prepričanja, vplivajo tudi na delovanje našega telesa. In kadar gremo onkraj, izven tega, takrat se spremeni tudi naše telo. Če temu dodamo še energetsko čiščenje z vprašanji, ki so ena od najosnovnejših Accessovih orodij, je učinek na naše telo še močnejši.

Vse to se bomo učili na Access Bars delavnici – kako izvajati barse, kako in kdaj uporabljati vprašanja, čistilni izrek in še več!

Samo Zate sem pripravila BREZPLAČNO energetsko čiščenje za ozaveščanje plodnosti, z uporabo Accessovih orodij. Če te zanima kako ozavestiti plodnost, mi pošlji mail na sabina@tretma-zate.si

Kaj je Access Bars delavnica?

Ali si lahko predstavljate, kaj bi lahko naredili in ustvarili v življenju, če bi se osvobodili svojih omejitev? Kaj, če smo edina oseba, ki nas zaustavlja in omejuje v življenju, mi sami? Kaj, če to lahko z lahkoto spremenimo!?

Access Bars®delavnica je zelo praktična in aktivna delavnica, ki bi jo morala najmanj enkrat v svojem življenju obiskati popolnoma vsaka oseba. Nikoli ni prepozno za Access Bars®delavnico! Nikoli ni prehitro Access Bars®delavnico! Kaj če je zdaj čas za to, da se v vašem življenju (končno) prikaže nekaj več, o čemer ste vedno sanjali, pa so vam drugi govorili, da ni mogoče? Kdo vas omejuje? Koga pa vi omejujete? Dobrodošli na barsih!

Kaj boste pridobili z Access Bars® delavnico?

 • Preprosta orodja in tehnike, ki vam omogočajo spremeniti vse v vašem življenju in vašem telesu.
 • Kako slediti sebi in prepoznati kaj za vas v življenju resnično deluje.
 • Kaj storiti, kadar vam gre nekdo na živce?
 • Kako lahkotno preživeti vsak dan?
 • Kako okrepiti svoj imunski sistem v nekaj minutah?
 • Kako kreirati več vsega?
 • Kako izvajati barse sebi in drugim?
 • Kako z izvajanjem barsev pomagati svojim bližnjim?
 • 2 × boste pod mentorstvom izvajali barse.
 • 2 × boste prejemali barse.
 • Priročnik o barsih.
 • Po delavnici boste lahko obiskovali Access Bars®izmenjave.

Na delavnici pridobite mednarodno veljaven certifikat, s katerim postanete Access Bars®praktik. Barse lahko tako izvajate kjerkoli na svetu. Znanje lahko uporabljate zase, za svojo družino ali pa izvajanje barsov postane vaš nov vir prihodka.

Kaj so Barsi?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju.

Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo … V možganih se zgodi razelektritev in sprostijo se vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. Lahko bi rekli, da z barsi pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Z aktivacijo točk na glavi se sprostijo vsi naboji, osvobodi se energija, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti. Odprejo se vrata v življenje, ki so bila do sedaj zaprta. Je sedaj pravi čas?

Access Consciousness™ je zbirka orodij in tehnik, verbalnih in telesnih procesov, s katerimi spremenimo vse, kar ne deluje za nas v tej resničnosti.

Ljudje delujemo po sistemu fiksnih prepričanj, ki smo jih prevzeli od okolja, lahko tudi samo energetsko. Lahko so to prepričanja prenesena iz tisočletij generacij pred nami, ki se jih enostavno ne in ne moremo zavedati. Lahko, da so ravno ta prepričanja in naboji, ki smo jim dali določenim stvarem v naših življenjih tista, ki nam preprečujejo uspešno uresničitev želenega. V teh primerih ne vemo, česar ne vemo.

Tehnika Access Bars® omogoča, da nam tega ni potrebno vedeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes in zrahlja gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. Gre za nežen, negovalen proces, v katerem boste uživali. Po tretmaju se boste počutili lahkotno in sproščeno. Kdaj ste se zadnjič tako počutili?

Kakšno korist imamo od tega?

Aktivacija barsov vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo barsov pričakujemo spremembe tako na področju fizičnega zdravja kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena. Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponovite, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogosti so tretmaji, bolj intenzivne so spremembe.

Bars tretma je popolnoma lahek in varen. Traja približno 60 minut. Po približno 15-ih minutah izvajanja barsov preidejo možgani v stanje globoke relaksacije ali theta stanje, kar omogoča, da se v telesu aktivirajo samozdravilni mehanizmi in odpre prostor zavedanja. Barse lahko prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, skratka vsakdo. Najslabše, kar se vam lahko zgodi po tretmaju Access Bars® je, da se boste počutili kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo začelo spreminjati življenje tja, kamor ste vedno želeli. Kako je lahko še boljše kot to?

Cena Access Bars®delavnice: 240 €.

Otroci, stari do 15 let, se v spremstvu svojih staršev in skrbnikov, lahko delavnice udeležijo brezplačno.

Mladostniki, stari 16 in 17 let in vsi, ki delavnico ponavljate: 120 €.

Cenik za Slovenijo je določen s strani Access Consciousness™ .

Datum naslednje Access Bars®delavnice:

 • Petek, 3. 5. 2019, ob 9.00, v prostorih salona Zate, Gregorčičeva ulica 19, vhod z dvorišča.

Obvezne so predhodne prijave na sabina@tretma-zate.si.

Ne želite na delavnico, temveč barse izkusiti na zasebnem tretmaju?

Pišite mi na mail ali me pokličite na 041/950-934.