Akcija! Tibetanska nevrološka refleksna masaža stopal – Praxis Vertebralis

Akcijska cena za tretma Tibetanska nevrološka refleksna masaža stopal – Praxis Vertebralis!

Namesto 40 €, plačate samo 20 €.
Velja le za termine 25. in 26. aprila 2016.

Naročila na: sabina@tretma-zate.si ali na 041/950-934.
Število mest je omejeno.

Kaj je Tibetanska nevrološka refleksna masaža stopal – Praxis Vertebralis?

Metoda združuje starodavne in sodobne refleksne tehnike. Blagodejno deluje na celotno telo. Temelji na stimulaciji živčnih končičev, ki se nahajajo na stopalu in so povezani z različnimi deli telesa. S pritiskom na izbrane točke lahko pomagamo vzpostaviti pretoke energije ter stimuliramo notranje organe in celotno telo.

Poseben poudarek metoda daje hrbtenici – zdravje in težave hrbtenice se zrcalijo na coni hrbtenice na notranji strani stopal. V primerjavi s klasično manipulacijo hrbtenice, ki se izvaja neposredno na hrbtenici, se nevrološka refleksna masaža izvaja na stopalih in tveganja za poškodbe praktično ni. Z delom na stopalih se sprostijo živčne korenine. Refleksno delovanje na stopalih pomeni globoko stimulacijo, ki preko živčnih sistemov doseže mišice, skelet, sklepe, kosti, organe, hormonalni sistem in možgane. S povrnitvijo strukturne harmonije hrbtenici se bolezni in čustvene težave sprva olajšajo, lahko pa tudi izginejo.

 

image

 

Metoda je zelo uporabna, kadar zaradi akutne ali kronične bolečine terapije ne moremo izvajati neposredno na hrbtu. Učinkovita je pri težavah s slabo držo ali v primeru asimetrije, povzročene zaradi prekomerne zategnjenosti mišic, saj jih pomaga nežno sprostiti in dobro prekrvaviti posamezen del telesa.