BREZPLAČNA predstavitev Access Bars tehnike, ponedeljek, 14. 6., ob 19.00

V ponedeljek, 14. junija, ob 19.00, vas vabim, da se mi pridružite na spletni predstavitvi tehnike Access Bars, ki vam omogoča, da opustite odvečne misli, skrbi, omejujoča prepričanja, da se sprostite in začnete živeti življenje bolj lahkotno.

Kaj so tehnike Access Consciousness, kaj so barsi, kaj so Accessovi telesni procesi in kako lahko s preprostimi orodji ustvarjate svoj lahkoten vsakdan brez da se izčrpavate in obremenjujete s problemi, ki niso vaši.

V živo preko spleta boste lahko postavljali vprašanja, če pa že zdaj veste kaj vas zanima, mi lahko vprašanje pošljete skupaj z vašo prijavo.
Predstavitev bo potekala preko aplikacije Zoom in bo trajala približno 45 minut.

Mnenja zadovoljnih strank

Moram povedat, da tako intenzivnega procesa kot pa je bil facelift v petek pa si sploh nisem mogla zamislit, zares je bil beyond vsega!!!! Sploh se ne da opisat obcutkov, ni teh besed, niti nocem delat lupine z besedami, da lahko zares gre v vse razseznosti… res wow. – Maruša

Tako dobro in trdno že dolgo nisem spala. Čarobne roke imaš. – Aleša

Na delavnici sem zelo uživala in sedaj mi je popolnoma jasno, zakaj sem jo izbrala in zakaj sem jo izbrala pri tebi. Orodja in sam postopek sem pričela uporabljati kar takoj po delavnici še isti dan. – Petra

Odkar sem bila na Access Bars delavnici, nimam več paničnih napadov. – Mateja

 

Prijavite se preko spodnjega obrazca.