Brezplačno predavanje: OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA SORENSENSISTEM – POT DO ZDRAVJA IN DOBREGA POČUTJA

Obrazna refleksoterapija je edinstvena celostna metoda zdravljenja svetovno priznane danske refleksoterapevtke Lone Sorensen, ki združuje kitajsko tradicionalno medicino in spoznanja o akupunkturi ter pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov, Vietnama in Tibeta o obraznih conah, kakor tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti. 

Gre za terapevtsko metodo, ki s pritiskanjem na posamezne točke in cone obraza sprosti in harmonizira celotno telo in tako ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. 

Obrazna refleksoterapija je prijetna, neinvazivna, deluje povsem brez uporabe kemičnih sredstev in ima izjemne učinke pri nevrološko pogojenih težavah, glavobolih, migrenah, težavah s sinusi in obraznimi mišicami, težavah pri učenju in hiperaktivnosti, hormonskem neravnovesju: bolečih menstruacijah, menopavzi, rehabilitaciji po možganski kapi, nespečnosti, zaprtju, bolečinah v hrbtenici, sklepih in mišicah, kroničnih težavah… 

Sorensensistem TM obrazna refleksoterapija je primerna tako za ženske, moške, dojenčke kakor tudi za otroke in mladostnike. 

Na predavanju bomo predstavili tudi možnosti izobraževanja v Sloveniji in mednarodno delovanje avtorice obrazne refleksoterapije Lone Sorensen.

Vljudno vabljeni terapevti, zdravstveno osebje, starši, vzgojitelji, učitelji in vsi, ki vas zanimajo naravne metode preventive in zdravljenja.

Predava: Nataša Kos Križmančič, certificirana refleksoterapevtka in licencirana učiteljica obrazne refleksoterapije Sorensensistem TM.

5. november 2015, ob 18.00.
Salon uporabnih umetnosti, Glavni trg 1, 2000 Maribor.
Dolžina predavanja: 80 minut.

VSTOP PROST.