DELAVNICA ENERGETIC FACELIFT

Prijavi se

Naučite se izvajati Energetic FaceLift!
Koliko ljudi poznate, ki se želijo pomladiti na naraven način?

Access Energetic FaceLift™
Naravna in preprosta tehnika pomlajevanja, ki se izvaja le z rokami!

Access Energetic FaceLift™ ali energijski lifting je čudovit in preprost način pomlajevanja obraza in telesa. Izvaja se s polaganjem rok po dekolteju, vratu in obrazu. Po pričevanju strank ne gre zgolj za brisanje sledi staranja, briše omejitve, ki jih imamo v zvezi s staranjem in pomlajevanjem, dvigne nivo življenjske energije, pomlajevalno deluje na naše celotno življenje.

Stranke se po tretmaju počutijo sveže in mladostno.
Prejemanje tretmaja je za telo zelo dinamično in pomirjujoče, velikokrat med prejemanjem ljudje zaspijo, obenem pa po celem telesu občutijo prebujanje regenerativne energije. Energijski lifting aktivira samozdravljenje telesa in pospešuje obnovo celic. Največje darilo te nežne tehnike pa je, da telo osvobaja sodb, ki jih imamo v zvezi s staranjem. Posledično ljudje sebe začnejo gledati drugače, lepše, zasijejo navzven.

Na delavnici se boste učili kako izvajati tehniko sebi in drugim ter tudi tega, kako lahko tehniko delate na drugih delih telesa, ne le na obrazu. Zraven tega se boste seznanili še z drugimi Accessovimi orodji, ki vam bodo še dodatno pomagala opustiti omejitve, ki jih imamo v zvezi s staranjem, mladostjo in pomlajevanjem. Si predstavljate kako bi se počutili, če bi opustili vsa prepričanja, ki jih imamo v zvezi s staranjem? Kako bi izgledali, če bi vi in vaše telo izžarevalo večno mladost?
Na delavnici boste pod mentorstvom dvakrat izvajali in dvakrat prejemali tretma. Dobite priročnik in praktične nasvete za izvajanje in uporabo.-o

Po delavnici pridobite mednarodno veljaven certifikat. Tretma lahko izvajate, sebi, drugim in ga vključite v svoj posel. Energetic Facelift je lahko dodatna storitev v lepotilnih salonih, velnesih, masažnih salonih, hotelih, … Po opravljeni delavnici se lahko udeležujete Accessovih izmenjav.

 

Datum naslednje Access Energetic FaceLift™:

  • Petek, 19. 8., od 14.00 do 20.30, Maribor

Delavnico vodi Sabina Bračič.

Cene delavnice:

Redna cena: 300 €
Mladostniki stari 16 in 17 let, ter vsi, ki delavnico ponavljate: 150 €
Otroci do 15 let v spremstvu enega starša: brezplačno.
Cene delavnic za Slovenijo so določene s strani Access Consciousness.

 

Loading