Delavnica Japonski lifting – delo na sebi

Vljudno vabljeni na delavnico

Japonski lifting – delo na sebi

Zdravje in lepota, ki ju podarite sami sebi

MARIBOR
SALON UPORABNIH UMETNOSTI, GLAVNI TRG 1
Četrtek, 26. november 2015, 17:00 – 20:00

V stresnem vsakdanu je pomembno, da posvetimo nekaj časa zgolj svojemu telesu in duši. Zato vas vljudno vabimo, da se prepustite inovativni naravni metodi pomlajevanja obraza, Japonskemu liftingu. Metodo, katere avtorica je mednarodno uveljavljena refleksoterapevtka Lone Sorensen, lahko s pravimi prijemi izvajate kar sami na sebi. 3 urno delavnico Japonski lifting – delo na sebi bo vodila certificirana refleksoterapevtka in edina licencirana učiteljica Obrazne refleksoterapije Sorensensistem v Sloveniji, Nataša Kos Križmančič.

Z izvajanjem metode na sebi boste dosegli globinsko stimulacijo podkožnih mišic ter prekrvavitev in lifting svojega obraza. Udeleženke preteklih delavnic so navdušene in tiste, ki redno izvajajo vaje, so že po nekaj dneh opazile spremembe in prejele komplimente. Počutijo se bolje, njihova koža je mehkejša in sijoča.

Japonski lifting pomladi kožo obraza, vaš obraz postane svež in sijoč, celotno telo pa senapolni z energijo. Z rednim izvajanjem terapije lahko zmanjšate gube, mlahavost in izboljšate teksturo kože. Z redno uporabo metode občutno izboljšamo tudi stanje mišic po obrazni paralizi.

Na delavnici boste poleg praktičnega znanja prejele tudi originalno šipkovo olje iz rezervata v Argentini in uporaben letak s slikami posameznih vaj, ki jih boste izvajali na obrazu. Za obisk delavnice ne potrebujete nobenega posebnega predznanja. Delavnica je namenjena vsem tistim, ki želijo z delom na sebi vplivati na svoj izgled in počutje.

Cena udeležbe na delavnici znaša 150 eur, za zgodnje prijave (do enega tedna pred pričetkom delavnice – do 19. novembra 2015) pa je cena delavnice 130 eur. Prijave za delavnico zbira ga. Sabina Bračič na elektronskem naslovu sabinabracic@gmail.com in telefonski številki 041 950 934.

 

Podatki za plačilo:

Zavod ANATOM
Cankarjeva 76, 5000 Nova Gorica
Račun št.: SI56 30000-0004498702 pri Sberbank d.d.
Namen plačila: Delavnica Japonski lifting – Maribor

Več informacij na 041 764 964 in obrazna.refleksoterapija@gmail.com.