TELESNI PROCESI

 

 

 

Access Consciousness – dostop do zavedanja in telesni procesi
Obstaja več kot 60 telesnih procesov, ki se izvajajo z dotikom in z aktiviranjem specifičnih energij. Tehnike so preproste, lahko jih izvajamo sebi in drugim. Sproščajo in opuščajo stres, ki ga zaklepamo v telesa in obenem omogočajo obnavljanje ter aktiviranje procesov samozdravljenja, spreminjanja in pomlajevanja.

Kaj če se lahko naučite prisluhniti svojemu telesu in klepetati z njim?
Kaj je potrebno, da odkrijete MOČ, ki jo imate v sebi, da pospešite regeneracijo, celjenje, odstranite maščobne celice in spremenite svoje telo?
Kaj če so lahko vaše ROKE prva pomoč vam, vaši družini, prijateljem in znancem? Kaj če je to lahko popolnoma preprosto?

 
Kako poteka delavnica?
Na vsaki izmed delavnic spoznamo en telesni proces. Naučite se ga izvajati sebi in drugim, ter po delavnici prejmete mednarodno veljaven certifikat.
Skrivnost tehnik je, da izklopite logični um, saj ne rabite razumeti tega, kako proces deluje. Vse, kar je potrebno je, da ste s telesom prisotni brez pričakovanj in brez sodb.
Med delavnico bomo ves čas spoznavali še moč, ki jo imajo vprašanja. Vprašanja so eno izmed glavnih orodij, ki so posebnost vseh tehnik Access Consciousness.

Nekateri najprepoznavnejši Accessovi telesni procesi:
Korekcija vida, Celični spomin, MTVSS, Demolekularna manifestacija-molekularna demanifestacija, Vezja, Limfno-žlezna neskladja, Ničelna vsota travme, Obnavljanje skupnosti z Zemljo, …

Kaj če lahko odklenemo in iz naših teles sprostimo vse vzorce, bolezni, bolečine in omejitve, ki nas zadržujejo, da s svojim telesom nismo srečni in zadovoljni?
Kaj je potrebno, da prepoznate, da ste vi sami kreatorji življenja, ki ga živite in telesa, v katerem bivate?
Kaj če lahko vsak trenutek UŽIVATE s svojim telesom?

Seznam prihajajočih delavnic:

  • Celični spomin, petek, 3. 11. 2023, od 17.30 do 20.30, cena 85 €