MNENJA STRANK

Moje raziskovanje in iskanje odgovorov me je pripeljalo do Sabine, ki mi je na delavnici predala orodja Access in me naučila tehnike Access Bars. Po delavnici so me kar hitro začeli presenečati pozitivni »stranski učinki«. Ti so se kazali v tem, da sem dejansko postajala bolj zavestna v tukaj in zdaj, začela sem veliko bolj poslušati samo sebe – svoje občutke in mnenje drugih mi naenkrat ni bilo več tako pomembno. V meni se je naselil večji mir in v situacijah, kjer se včasih nisem mogla zadržati, sem se začela drugače odzivati. Prav tako se je v meni začel pojavljati občutek, da sem jaz v redu, takšna kot sem in da je vse kar se dogaja okoli mene ok, da je vse tako, kot mora biti.

Simona Ulamec

Tretma pri Sabini, ni katerikoli tretma. Je čas, ki si ga privoščim zase. Posveti se mi s svojo strokovnostjo in predanostjo. Čas pri njej ima vsebino, ki jo dojemaš še nekaj dni po terapiji.

Anja Nosan

Tretma Praxis Vertebralis priporočam zaradi izredno sprostitvenega učinka na telo.

Renata Vauhnik

Na Tibetansko refleksno masažo k Sabini sem se prvič odpravila zaradi močnih bolečin v hrbtenici. Že po eni terapiji sem se počutila veliko bolje, bolečine so bile manjše in bila sem veliko bolj sproščena. Tretma priporočam vsakomur, ki ima kakšne težave, ker se Sabina res potrudi, da jih olajša. Prav tako pa refleksno masažo stopal priporočam vsakomur, ki se v tem hitrem tempu življenja želi sprostiti in si nabrati novih moč. Po eni urici v prijetni družbi, v kotičku polnem pozitivne energije, se boste počutili popolnoma kot prerojeni.

Lea Cvetko

Na splošno vemo, da so točke na stopalih povezane z našimi organi, vendar si je težko predstavljati, kako to v resnici deluje. So stopala res neke vrste odsev dogajanja v mojem telesu? Odločila sem se poizkusiti. Prideš v prijetno okolje, ki je brez odvečne navlake, umirjen sprejem terapevtke, poln topline, pa te sprosti in takoj pomisliš, … tole pa bo prijetno! Ne le, da je res prijetno, je tudi učinkovito! Že nekaj let imam kronične težave s prebavili; po nekaj terapijah se je stanje precej izboljšalo, skozi redne obiske pa so težave kar nekam izpuhtele … neverjetno! Tudi na splošno se bolje počutim, imam več energije in vsake naslednje terapije se veselim že, ko zaključim s prejšnjo.

Alenka Klemenčič