MTVSS

Telesni proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja) je eden najbolj uporabnih in univerzalnih telesnih procesov Access Consciousness.

Tretma uporabljamo za odpravljanje skoraj vseh mest v telesu, kjer le-to ne deluje pravilno. V telesu aktiviramo različne energije, ki jih zajema MTVSS in odpravimo vse, kar ste v svoje telo zaklenili z mislijo, da je ta realnost končna vsota vsega, kar ste lahko in vsega, kar lahko počnete.

Molekularna struktura našega telesa deluje na principu spreminjanja valence. S tem, ko celični in molekularni sistemi v telesu spreminjajo valenco, se naše telo stara, začnejo mu pojenjati moči in prične razpadati. Vsakič, ko pride do spremembe v valenci, to spremeni molekularno strukturo telesa. Telesni proces MTVSS je oblikovan tako, da izniči ta proces.

MTVSS se uporablja za okrepitev in stimulacijo imunskega sistema, uporabljati ga je mogoče tudi na posameznih organih in za izboljšanje delovanja:

  • metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic,
  • dihalnega sistema,
  • centralnega živčnega sistema,
  • prebavnega sistema,
  • dermalnega sistema,
  • skeleta,
  • limfnega in hormonskega sistema,
  • reproduktivnega sistema.

 

Med izvajanjem MTVSS procesa – še posebej, če se odpravljajo travme, ki jih je telo utrpelo, lahko oseba, na kateri se izvaja proces, ponovno izkusi to travmo medtem ko telo izničuje škodo, ki mu je bila storjena. Ta občutek je lahko dokaj neprijeten. Če je oseba pripravljena izkusiti to nelagodje, so lahko končni rezultati zelo dramatični, saj oseba po končanem telesnem procesiranju ponovno občuti lagodje in izboljšanje stanja, ki ga leta bolj tradicionalnih obravnav niso uspela prinesti.

Če bi MTVSS proces izvajali redno enkrat tedensko, vsaj 10 tednov zaporedoma, bi vaše telo začelo postajati takšno, kot je bilo dejansko ustvarjeno.

Tretma ne deluje zgolj na fizično telesno počutje, temveč spreminja tudi vaše življenje..

En tretma MTVSS traja od 60 do 90 minut.

Tretma se izvaja s polaganjem rok po telesu čez oblačila.

Cena enega tretmaja: 65 € (cena s popustom za redne stranke, 50 €)

Obvezno je predhodno naročanje na sabina@tretma-zate.si ali na 041/950-934.