Splošni pogoji

Ponudnik storitev in lastnik spletnega mesta

Ponudnik storitev na spletni strani www.tretma-zate.si in lastnik spletne strani je Zate, Sabina Bračič s.p.

 

Varstvo podatkov

 

 1. Oseba, ki zbira podatke:

 

Sabina Bračič za
ZATE, SABINA BRAČIČ S.P.
SERNČEVA ULICA 3
2000 MARIBOR

 

 1. KATERE PODATKE SHRANJUJEM?

 

Shranjujem vse podatke, ki jih potrebujem za ohranjanje svojih razmerij s kupci in strankami. Podatki segajo od zapisov, ki vsebujejo polno ime, elektronski naslov in državo, do obširnejših zapisov, ki vsebujejo polno ime, telefonsko številko, elektronski naslov, domači in službeni naslov ter podatke o vzdrževanih družinskih članih.

 

Če se udeležite usposabljanja ali kupite izdelek, bom za davčne namene shranil vašo davčno številko ali identifikacijsko številko za DDV in vse podatke, ki jih potrebujem za izdajo pravilnega računa v vseh sodnih pristojnostih, kjer delujem.

 

Shranim lahko tako vaš naslov za pošiljanje, da vam lahko dostavim izdelke, kakor tudi naslov za izdajo računa, ki se lahko uporabi za preverjanje plačil s kreditno kartico ali drugih metod plačila.

 

 

 1. ZAKAJ SHRANJUJEM VAŠE PODATKE?

 

Vaše podatke shranjujem, da vam lahko zagotavljam svoje brezplačne storitve in da izpolnim svoje pogodbene obveznosti do kupcev in strank.

 

Osebne podatke shranjujemo, da bi vam lahko pošiljali informacije, brezplačne vzorce, izdelke in vas registrirali za udeležbo na usposabljanjih in konferenčnih klicih.

 

Posnetki usposabljanj in konferenčnih klicev se shranjujejo in pošiljajo, da se kupcem in strankam omogoči predvajanje usposabljanj ali konferenčnih klicev, ki so se jih udeležili. Po izvedbi prej navedenih usposabljanj in konferenčnih klicev se posnetki tudi preoblikujejo v izdelke, ki se prodajajo v trgovini.

 

 

 1. KDO IMA DOSTOP DO VAŠIH PODATKOV?

 

Do vaših podatkov imamo dostop moja ekipa in jaz, da lahko izpolnjujemo svoje pogodbene obveznosti do naših kupcev in strank. Moja ekipa lahko vključuje mojo skupino za komuniciranje in trženje, moje organizatorje dogodkov in moje administrativno osebje.

Poleg tega delo na specializiranih nalogah, na primer v okviru informacijske tehnologije in računovodstva, ki ga naročim pri zunanjih izvajalcih, včasih zahteva, da svetovalcem zagotovim dostop do vaših podatkov, če je to potrebno za izpolnitev zakonskih obveznosti do državnih organov ali za razvoj ter izboljšave mojih storitev.

 

Poleg tega imajo (1) Access Consciousness, LLC, 406 Present Street, Stafford, TX 77477, Združene države Amerike, (2) Access Con

sciousness International Limited, 6 Greenview, Riverway, South Douglas Rd., Cork T12 DCR 4, Irska in (3) Access Seminars Australia PTY LTD, 55 Lorikeet Drive, Peregian Beach, QLD 4573, Avstralija, ki se skupaj navajajo kot „Access Consciousness“ ali „podjetja“, dostop do vaših osnovnih podatkov (polno ime, elektronski naslov, poštni naslov, država in telefonska številka), ko se prijavite na eno od mojih usposabljanj Access Consciousness prek mojega splošnega spletnega mesta www.tretma-zate.si ali prek www.accessconsciousness.com. To velja za usposabljanja v živo (osebno), konferenčne klice in spletne tečaje, kakor tudi usposabljanja, ki so na voljo v obliki zvoka v živo in pretočnega videa.

Upoštevajte: Access Consciousness pridobi samo dostop do vaših osnovnih podatkov, ko se prijavite na enega od usposabljanj ali klicev Access Consciousness, ki jih ponujam. Access Consciousness nima dostopa do vaše davčne številke ali identifikacijske številke za DDV.

 

 1. ALI VAŠE PODATKE KOMU POSREDUJEM?

 

Kot je navedeno zgoraj, vaše podatke posredujem Access Consciousness, če se prijavite na usposabljanje Access Consciousness.

Access Consciousness je franšizni sistem, ki prek svojega spletnega mesta www.accessconsciousness.com uporablja skupno svetovno orodje za trženje.

Upoštevajte:
vaših podatkov ne posredujem facilitatorjem, pri katerih niste opravili usposabljanja.

Access Consciousness zavezuje ista pogodba o varstvu podatkov, ki se je držim tudi sam(-a).

 

 1. KAKO DOLGO SO SHRANJENI PODATKI?

 

Podatke imam shranjene, dokler …

 • ste z mano v razmerju kot kupec, stranka ali zainteresirana stranka,
 • sem za to zakonsko zavezan(-a), za davčne namene,
 • se ne odjavite ali zahtevate, naj vaše podatke izbrišem.

 

 1. KAKŠNE PRAVICE DO VARSTVA PODATKOV IMATE KOT STRANKA?

 

Kot stranka imate pravico do …

 • upravljanja s svojim elektronskim naslovom ali plačljive naročnine,
 • popravka vseh podatkov, ki sem jih shranil(-a),
 • zahtevka za posredovanje podatkov, ki jih imam shranjene o vas,
 • zahtevka za izbris ali omejitev vaših shranjenih podatkov.

Če želite svoje podatke posodobiti, spremeniti ali popraviti, me o tem obvestite prek naslednjega elektronskega naslova: sabina@tretma-zate.si, za posodobitev, spremembo ali popravek svojih podatkov glede prejemanja obvestil Access Consciousnesa pa pišite na datacontroller@accessconsciousness.com .
Če želite, da vas izbrišem iz moje podatkovne zbirke, me o tem obvestite na elektronski naslov: sabina@tretma-zate.si, če pa želite svoje podatke izbrisati iz podatkovne zbirke Access Consciousnessa, pišite na datacontroller@accessconsciousness.com

 

 1. ALI STRANKE MORAJO POSREDOVATI SVOJE PODATKE?

 

Da. Kot kupec ali stranka morate zagotoviti podatke, ki jih potrebujem, da lahko izpolnim svoje pogodbene obveznosti v okviru raznih storitev, ki jih ponujam.

Glede na to, kaj zahtevate od mene, vas bom prosil(-a), da mi posredujete določene informacije, ki lahko segajo od vašega polnega imena, elektronskega naslova in države do podrobnejših podatkov, vključno z vašim polnim imenom, telefonsko številko, elektronskim naslovom, domačim in službenim naslovom ter podatki o vzdrževanih družinskih članih.

 

 1. PIŠKOTKI, PROFILIRANJE IN AVTOMATIZACIJA 

Uporabljam piškotke, ki zagotavljajo, da moje spletno mesto deluje in je uporabnikom prijazno. Ob prvem obisku mojega spletnega mesta se pojavi sporočilo z obvestilom, da uporabljam piškotke in da se, če nadaljujete, strinjate z namestitvijo piškotkov v vaš računalnik. Takrat se v vaš računalnik namesti piškotek, zato se obvestilo ne pojavi ob vsakem obisku spletnega mesta.

 

Samodejnega profiliranja v kakršni koli obliki ne izvajam. Občasno lahko na podlagi prejšnjih izbranih usposabljanj ali izdelkov preverim, katere teme zanimajo uporabnika.

 

Vaših podatkov ne posredujem oziroma ne prodajam nobenim zunanjim agencijam. Preverjanje predpogojev za napredna usposabljanja se izvede samodejno.

 

 

 1. KJE SHRANJUJEM VAŠE PODATKE?

 

Uporabljam več sistemov za shranjevanje vaših podatkov, ki mi omogočajo izpolnjevanje pogodbenih obveznosti do mojih kupcev in strank.

 

V splošnem so informacije shranjene v oblačnih storitvah in računalniki v državi mojega prebivališča,

Združenih državah Amerike, Evropski uniji in Avstraliji.

 

 

 1. KAKO VARUJEM VAŠE PODATKE?

 

Zaposleni v podjetju Access Consciousness, pogodbeni sodelavci in zunanje agencije, s katerimi sodelujem, so podpisali NDA-je (pogodbe o nerazkritju podatkov). Hkrati so bili usposobljeni iz varstva podatkov.

Do shranjenih podatkov lahko dostopajo samo uporabniki, ki imajo dovoljenje za dostop do informacij, prek zavarovanih vstopnih točk.

 

OPOZORILO!

Tretmaji in delavnice, ki jih izvajam za vas, so namenjene vašemu sproščanju, dobremu počutju in vašemu večjemu zavedanju. Tretmaji in delavnice niso nadomestilo za zdravila, zdravniško pomoč in zdravljenje.

 

Maribor, 20. 8. 2018