Ste že aktivirali svoje “barse”?

Ali si lahko predstavljate, kaj bi lahko naredili in ustvarili v življenju, če bi se osvobodili svojih omejitev? Kaj, če smo edina oseba, ki nas zaustavlja in omejuje v življenju, mi sami? Kaj, če to lahko z lahkoto spremenimo!?

Gre za Access Bars tretma s polaganjem rok na 32 energetskih točk ali barsov na naši glavi, ki povezujejo različne aspekte našega življenja. V njih so shranjene elektromagnetne komponente vseh naših misli, idej, stališč, odločitev in prepričanj, ki smo jih kadarkoli o imeli (npr. o denarju, staranju, hvaležnosti, kontroli, …) Aktivacija barsov vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Ko je enkrat narejena aktivacija barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena. Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponovite, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogoste so terapije, bolj intenzivne so spremembe.

Access Bars terapija je popolnoma lahka in varna. Traja približno 60 minut. Lahko jo prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, skratka vsakdo.

Ob rezervaciji treh bars tretmajev, dobite tretjega po polovični ceni!
CENA enega tretmaja je 40 €.

REZERVACIJE NA: sabina@tretma-zate.si