TELO IN PLODNOST, Ustvarjanje spremembe s tehnikami Access Consiousness, spletni seminar

 

 

Pri individualnih tretmajih se stranke name velikokrat obrnejo tudi v primeru težav z zanositvijo. Zraven ostalih tehnik, ki jih izvajam, so orodja in čistilni procesi tehnik Access Consciousness izjemen doprinos pri tovrstnih stanjih, še posebej kadar ni zdravstvenih razlogov, da bi bilo z vami karkoli narobe.

Kaj če z vašim telesom ni nič narobe? Kaj če plodnost ni povezana zgolj z reprodukcijo? Kako plodno je vaše življenje? Kakšne so vaše nezavedne omejitve? Imate sploh stik s svojim telesom? Čemu se izogibate? Kaj je prav z vami, pa tega ne vidite?

Na seminarju boste spoznali verbalne procese Access Consciousness, ki so vam lahko doprinos pri brisanju vaših podzavestnih omejitev, ki jih imate o sebi, svojem telesu in svojem življenju. Seminar ali delavnico boste soustvarjali udeleženci, tako da je dobrodošlo, da ste prisotni v živo kljub temu, da boste po delavnici prejeli posnetek, ki ga lahko poslušate večkrat.

Dobrodošli na zelo zelo drugačno delavnico, kjer bomo odpirali nove možnosti in počistili veliko nezavednih omejitev, ki jih imate o sebi in o drugih.

Delavnico vodim Sabina Bračič.

Prijavite se tukaj*:

*S prijavo na delavnico se strinjate, da se delavnica snema in posnetek deli zgolj z udeleženci delavnice. Prijava na delavnico je potrjena s plačilom. Odjava z delavnice je možna najkasneje 2 uri pred delavnico.

Cena: 30 €

Loading