TEMELJI, NAPREDNI INTENZIVNI SEMINAR

Kaj če življenje ne rabi biti težko? Kaj če se lahko vsak trenutek zabavamo? Kaj če lahko uživamo v tem, da smo iskreno mi? In kaj če je to mogoče na popolnoma lahkoten in preprost način?
Temelji so večdnevni seminar Access Consciousness na katerem obravnavamo in s pragmatičnimi orodji spreminjamo vsa področja v življenju: telo, zdravljenje, posel, denar, čiščenje entitet, partnerski odnosi, 10 ključev do popolne svobode, energijski tokovi. Zraven tega se na seminarju naučite izvajate telesne procese Celični spomin, MTVSS in Biomimetično in biomimterično posnemanje.

Seminar je energijsko izredno močan, saj več dni čistimo energijske omejitve prepričanj in vzorcev, po katerih ste delovali in se jih naučili do sedaj, vse z namenom, da lahko začnete znova in da postavite svoje NOVE TEMELJE.

Ljudje po seminarju poročajo o “življenju na novo”, dogajati se jim začnejo veliko spremembe na področju medsebojnih odnosov, posla, denarja in lahkotnosti s telesom. Začenjajo videti več možnosti na področjih, ki za njih niso delovala, pa jih vendarle želijo spremeniti in tako ustvarjajo svoj drugačen svet.
Na seminarju pridobite obsežen priročnik z različnimi orodji in tehnikami, ki jih lahko vnesete v svoj vsak dan pri delu z ljudmi, strankami, znotraj družine in pri komunikaciji s svojim telesom.
Vodja svojega življenja ste vi sami. Izberite zase. Izberite svoje nove Temelje.

Seminar vodim Sabina Bračič, CF.

Tokratni Temelji bodo potekali 4 dni v živo. Seminar je prilagojen udeležencem, vašim vprašanjem in tematikam, ki jih glede na priročnik odpiramo sproti. Prav zaradi tega so vsaki Temelji drugačni – svet in ljudje se nenehno spreminjamo. Temelji je seminar, ki je namenjen vam in vaši spremembi. V okviru seminarja se boste naučili izvajati tudi praktične telesne procese na sebi in drugih ter dobili informacije o procesu (de)molekularna (de)manifestacija, ki ga lahko izvajate na hrani in pijači.

Predpogoj za udeležbo je opravljena Access Bars delavnica pri kateremkoli facilitatorju.

Cena seminarja: 1100 €
Cena seminarja je za Slovenijo določena s strani Access Consciousness.
Datum in kraj: 23. – 26. april 2022, Maribor, od 9.30 do 17.00

 

Prijavi se tukaj: