TRETMA SIMFONIJA

 

Kaj je tretma Simfonija?

Vsaka oseba ima edinstveno kapaciteto prejemanja in podarjanja energij. Simfonija možnosti vam dovoli začeti dostopati do tega, da prepoznate kaj je prav za vas, kaj je prav za vaše telo in to onkraj tega, za kar ste do zdaj mislili, da je mogoče in kako mora biti.
Tretma vas povabi k Življenju na popolnoma drugačen način. Ne gre za terapijo ali zdravljenje, gre za raziskovanje energij s ciljem opolnomočiti vsako osebo posebej, da veste, da lahko izberete karkoli in da lahko spremenite karkoli.

Simfonija je raziskovanje energij, odpiranje novim možnostim, začne se ustvarjati prostor zavedanja, da lahko začnete živeti in ustvarjati resničnost, ki je drugačna od te, ki jo živite zdaj. Dobite izbiro, ki je prej niste prepoznali, da sploh obstaja. Kaj bi izbrali zase, če ne bi imeli omejitev?

Kako poteka?
Rezervirate svoj termin ali v živo ali na daljavo. Med prejemanjem oblečeni ležite v prostoru brez glasbe, zaprete oči in uživate v prepletu simfonije energij. Ideja tretmaja je porušiti vaše energijske omejitve, ki vam onemogočajo spremembo in vas povabiti v prostor bivanja, kjer lahko uživate v tem, da zgolj STE simfonija možnosti.

S kakšnim namenom izbrati tretma Simfonija?
Ne rabite imeti posebnih težav za ta tretma. Dovolj je že, da si želite živeti življenje na drugačen način, kot ga živite zdaj – pa naj gre za več lahkotnosti z vašim telesom, v medsebojnih odnosih, na poslovnem področju, denarjem. Morda si želite zgolj biti srečni in najti mir v sebi.

Kako dolgo traja?
Samostojen tretma traja približno eno uro.

Tretma Simfonija je ena energijsko najmočnejših in transformativnih tehnik iz zbirke orodij Access Consciousness, ki jo je ustvaril dr. Dain Heer. Praktike, ki izvajamo te tehnike, izobražuje zgolj avtor metode osebno, na seminarju Simfonija možnosti.

Tretma se izvaja osebno ali na daljavo. Rezultati so enaki.

Cena: 120 €

Rezervirajte svoj termin na sabina@tretma-zate.si ali pokličite 041/950-934.