TRETMA ZA IZBOLJŠANJE VIDA

Gre za dva tretmaja v enem! Energijski tretma Access Consciousness™ KOREKCIJA VIDA in OČESNA REFLEKSNA TERAPIJA po metodi Lone Sorensen!

Vsaka od tehnik na naše telo, na naše oči, na naš vid in na naš pogled na svet deluje drugače. Zakaj ne bi prejeli obeh!?

 

Tretma traja približno 90 min.

Cena za en tretma: 65 € (za redne stranke 50 €).

 

Obvezno je predhodno naročanje!

Pišite na sabina@tretma-zate.si ali pokličite na 041/950-934.

 

Kaj je energijski tretma Korekcija vida?

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki se izvaja s polaganjem rok čez oči in z zagonom energij, ki omogočajo spremembo. S tem procesom energijsko vplivamo na fizično izboljšanje vida in zdravje oči.

Proces hkrati deluje na celotno življenje. Z njim se odpiramo več jasnosti na vseh področjih. Česa ne želite videti v svojem življenju? Kakšno želite, da je videti vaše življenje?

 

Kaj je Očesna refleksna terapija?

Očesna refleksna terapija™ je namenjena izboljšanju stanja pri različnih težavah z očmi, deluje na celoten organizem in s tem na vsa neravnovesja v telesu. Metoda izhaja iz obrazne refleksoterapije™, ki se je izkazala za izjemno učinkovito terapevtsko metodo tudi pri težavah z vidom. V skladu z obrazno refleksoterapijo™ se očesna refleksna terapija specifično osredotoča predvsem na akupunkturne točke, refleksne in živčne cone ter meridijane okoli očesa. Očesna refleksna terapija pozitivno deluje pri številnih težavah z očmi, tudi pri pri zdravljenju degenerativne izgube vida.


Zakaj 2 tretmaja v 1?

Zakaj pa ne? Tehniki dela sta tako različni, vsaka deluje na telo na svoj način. In ker znam obe, sem se odločila, da vam jih ponudim v enem paketu.

Dobrodošli!

Sabina