TRETMAJI ZATE

Za naše osebno zadovoljstvo je nujno, da si vzamemo čas zase, da skrbimo za svoje telo in duha. Skrbimo za svoj dom, svoje bližnje, hišnega ljubljenčka ali avto, nase pa velikokrat pozabimo. Osnova tretmajev Zate so različne refleksoterapevtske tehnike in različne tehnike zavestnega ustvarjanja Access Consciousness™. Vse tehnike so globoko sproščujoče, saj se vse premalokrat zavedamo, kako izjemnega pomena je sprostitev.

Kaj če je življenje LAHKO lahkotno, radostno in veličastno? Kaj če se lahko vsak dan počutite enkratno? Vi ste vir ustvarjanja spremembe in tretmaji so vam pri tem procesu lahko čudovit doprinos.

Tretmaji niso nadomestilo za zdravljenja s strani uradne medicine. Namen tretmajev je vaša sprostitev in aktiviranje samozdravilnih mehanizmov telesa, in ne postavljanje diagnoz.

DARILNI BON ZATE

Osebni pristop, individualna obravnava in tretma, sestavljen posebej za vas, Zate. Obvezno je predhodno naročanje na sabina@tretma-zate.si ali 041/950-934.


tretmaji

TIBETANSKA REFLEKSOTERAPIJA VRATU IN GLAVE

Tibetanska refleksoterapija vratu in glave je sodobna oblika refleksoterapije avtorice Lone Sorensen, ki je zasnovana na starem tibetanskem sistemu zdravljenja, vendar posodobljena z dodanimi tehnikami iz indijskega, perzianskega, grškega in kitajskega sistema zdravljenja.

OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA

Obrazna refleksoterapija je terapevtska metoda, ki jo z rokami izvajamo na obrazu in združuje kitajsko tradicionalno medicino, spoznanja o akupunkturi, pomembna tradicionalna terapevtska znanja iz Andov in Vietnama o obraznih conah ter tudi spoznanja sodobne nevrološke znanosti. Gre za zelo prijetno in neinvazivno tehniko, ki ima izjemne učinke na telo.

JAPONSKI COSMO LIFTING

Japonski cosmo lifting je ena izmed najboljših naravnih, predvsem pa neinvazivnih metod za pomladitev obraza. Gre za kombinacijo različnih metod obrazne refleksoterapije, ki na telo in obraz deluje celostno. S stimulacijo refleksnih točk in con na obrazu stimuliramo notranje organe, delujemo na celotni limfni sistem in uravnovešamo mišični tonus.

PRAXIS VERTEBRALIS

Praxis vertebralis – Tibetanska nevrološka refleksoterapija stopal je edinstvena metoda, ki  združuje starodavne in sodobne refleksne tehnike. Blagodejno deluje na celotno telo. Temelji na stimulaciji živčnih končičev, ki se nahajajo na stopalu in so povezani z različnimi deli telesa. S pritiskom na izbrane točke lahko pomagamo vzpostaviti pretoke energije ter simuliramo notranje organe in celotno telo.

HORMONALNI TRETMAJI

Gre za metodo SorensensistemTM, refleksoterapevtke Lone Sorensen, kjer s stimulacijo določenih con in točk na obrazu in stopalih uravnavamo stanje hormonov v telesu. Metoda je izjemno prijetna, sproščujoča in ugodno vpliva na naše počutje, zdravje in tudi videz.

TRETMAJI ZA NOSEČNICE

Za nosečnice so primerni naslednji sprostitveni tretmaji: HORMONALNI TRETMA, ACCESS BARS®, JAPONSKI COSMO LIFTING in TIBETANSKA NEVROLOŠKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL – PRAXIS VERTEBRALIS.

ACCESS BARS TRETMA

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, pri kateri z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, telesom, kreativnostjo, kontrolo,  … Z Access Bars®  pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.