HORMONALNI TRETMAJI

Gre za metodo SorensensistemTM, refleksoterapevtke Lone Sorensen, kjer s stimulacijo določenih con in točk na obrazu in stopalih uravnavamo stanje hormonov v telesu. Metoda je izjemno prijetna, sproščujoča in ugodno vpliva na naše počutje, zdravje in tudi videz.

Hormonalni tretma je namenjen moškim in ženskam, ki jim neravnovesje hormonov v telesu povzroča različne težave: menopavza, osteoporoza, izpadanje las, težave s spanjem, težave s ščitnico, alergije, neredne menstruacije, boleče menstruacije, …

Hormonalni tretma je namenjen tudi nosečnicam z namenom, da doživijo nosečnost na zdrav in optimalen način. Preprečuje običajne težave med nosečnostjo, kot so zadrževanje vode v telesu, pridobitev teže, krčne žile, hemoroidi, nizek ali visok pritisk itd. Tretma pripravi telo za porod na čim bolj naraven način je zelo blagodejen za otroka, ki se s stimulacijo pripravi na rojstvo v boljših pogojih. Tretma je učinkovit pri preprečevanju pogostih težav med nosečnostjo, ohranjanju optimalnega zdravstvenega stanja med nosečnostjo, ponovni pridobitvi fizične in čustvene moči po porodu.

Kako poteka?

Ob prvem obisku se pogovorimo o težavah in na podlagi vprašalnika ugotovimo, pri katerem hormonu obstaja možnost za neravnovesje, ki vam povzroča težave. Predlagamo vam tudi priporočen način prehranjevanja. Na tej podlagi izberemo individualen plan tretmajev. Priporočamo 10-12 tretmajev, enkrat tedensko. Paket po potrebi ponovimo.

Med izvajanjem tretmaja ležite na hrbtu. Z rokami se dotikamo najprej obraza in nato stopal. Priporočamo, da na tretma pridete brez kontaktnih leč, ličil in nakita na obrazu.

 

harmonalni tretmaji v paru

HORMONALNI TRETMA ZA IZBOLJŠANJE PLODNOSTI

Gre za metodo SorensensistemTM, refleksoterapevtke Lone Sorensen, kjer s stimulacijo določenih con in točk na obrazu in stopalih uravnavamo stanje hormonov v telesu.

Hormonalni tretma za pare je namenjen moškim in ženskam, ki imajo težave z zanositvijo in neplodnostjo. Težave s plodnostjo so vse pogostejše po vsem svetu in predstavljajo zelo občutljiv in resen problem. Med zdravljenjem lahko nastanejo številne težave in mnoge ženske so prestale programe zdravljenja neplodnosti, ki so jim povzročile še več hormonskega neravnovesja. Četudi par ve, da so vzroki za zanositev, težave pri enem od njiju, je priporočljivo, da tretma obiskujeta oba. S stimulacijo določenih točk na obrazu in stopalih ugodno delujemo na ravnovesje v telesu pri obeh spolih, saj uravnava kemijo telesa v primeru težav s plodnostjo in zanositvijo. Tretma je zraven tega tudi izjemno sproščujoč, protistresen, kar je pri parih, ki jim težave povzročajo velik čustven napor zelo pomembno.

Hormonalni tretma je namenjen tudi nosečnicam z namenom, da doživijo nosečnost na zdrav in optimalen način. Lajša običajne težave med nosečnostjo, kot so zadrževanje vode v telesu, pridobitev teže, krčne žile, hemoroidi, nizek ali visok pritisk itd. Tretma pripravi telo za porod na čim bolj naraven način je zelo blagodejen za otroka, ki se s stimulacijo pripravi na rojstvo v boljših pogojih.

Tretma je učinkovit pri:

  • težavah s plodnostjo,
  • preprečevanju pogostih težav med nosečnostjo,
  • ohranjanju optimalnega zdravstvenega stanja med nosečnostjo,
  • ponovni pridobitvi fizične in čustvene moči po porodu.

Kako poteka?

Ob prvem obisku se pogovorimo o težavah in na podlagi vprašalnika ugotovimo, pri katerem hormonu obstaja možnost za neravnovesje, ki vam povzroča težave s plodnostjo. Predlagamo vam tudi priporočen način prehranjevanja. Na tej podlagi izberemo individualen plan tretmajev. Priporočamo 10-12 tretmajev, enkrat tedensko. Paket po potrebi ponovimo čez dva meseca.

Med izvajanjem tretmaja ležite na hrbtu. Z rokami se dotikamo najprej obraza in nato stopal. Priporočamo, da na tretma pridete brez kontaktnih leč, ličil in nakita na obrazu.