TRETMAJI ZA NOSEČNICE

Za nosečnice so primerni naslednji sprostitveni tretmaji:

HORMONALNI TRETMA
ACCESS BARS®
JAPONSKI COSMO LIFTING
TIBETANSKA NEVROLOŠKA REFLEKSNA MASAŽA STOPAL – PRAXIS VERTEBRALIS

Hormonalni tretma je namenjen tudi nosečnicam z namenom, da doživijo nosečnost na zdrav in optimalen način. Preprečuje običajne težave med nosečnostjo, kot so zadrževanje vode v telesu, pridobitev teže, krčne žile, hemoroidi, nizek ali visok pritisk itd. Tretma  pripravi telo za porod na čim bolj naraven način je zelo blagodejen za otroka, ki se s stimulacijo pripravi na rojstvo v boljših pogojih.

Tibetanska refleksna masaža stopal Praxis Vertebralis izjemno ugodno vpliva, ne samo na stopala, temveč na celo telo, na hormonsko ravnovesje, pomaga tudi pri bolečinah v križu.

Za tiste, ki imajo žgečkljiva stopala, pa priporočamo Japonski cosmo lifting – kombinacijo več metod obrazne refleksoterapije. Ni ga boljšega kot sijoč, napet obraz, zadovoljni hormončki in srečna nosečka!

Če pa želite, da življenje prihaja k vam še naprej lahkotno, radostno in veličastno, če želite narediti prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti, da vas pot začne voditi tja, kamor ste si vedno želeli, je Access Bars® tretma pravi za vas! Je lahko še kaj boljšega kot to? 🙂

 

​Cenik za nosečnice:

Vsem nosečkam v času nosečnosti tretmaje obračunamo po ceniku za redne stranke, četudi na tretma pridejo prvič.

 

V prvih treh mesecih nosečnosti in v primeru rizične nosečnosti tretmajev ne izvajamo. Tretmaji potekajo na lastno odgovornost.