Vsak trenutek je Tretma Zate. Zame.

Vsak od nas se želi dobro počutiti, biti neodvisen od drugih, želi učinkovito delovati v vsakdanjem življenju, biti koristen, se dobro razumeti s soljudmi, imeti prijatelje, družino. In če želimo vse to doseči, moramo biti zdravi. Kaj sploh je zdravje? Zdravje je stanje harmoničnega ravnovesja telesnega, duševnega, socialnega, ekonomskega in duhovnega stanja in ni le odsotnost bolezni, bolezenske motnje ali invalidnosti. Zdravje se ves čas spreminja. In ker se ves čas spreminja, se lahko tako izboljša, kot tudi poslabša. In za zdravje moramo skrbeti. S tretmaji.

Kaj so Tretmaji Zate?

Vsakdanje, drobne radosti, ki nam polepšajo dan. Čudovita orhideja na oknu. Klepet s prijatelji. Toplo stanovanje. Poln hladilnik. Sprehod po svežem zraku. Mir. Dobra ideja v naši glavi. Plačane položnice. Gibanje. Umirjene misli. Prijaznost do soljudi. Družina. Jutranja kava. Ples. Masaža. Pogled na razigranega psička. Pravkar prebrana dobra knjiga. Nekaj trenutkov, ko smo lahko sami s seboj.
Hvaležnost, da lahko vse to imamo.

Da, vse to so tretmaji. In če želimo biti zdravi, pomeni, da želimo dihati, se gibati, biti veseli, zadovoljni v medsebojnih odnosih, se duhovno bogatiti. S svojim delovanjem želim vzpodbuditi ljudi k polnejšemu in bolj zdravemu življenju. In ena od metod, ki vam lahko ohrani vaše počutje tako dobro kot je ali pa ga celo izboljša, je refleksoterapija in tretmaji, v katerih lahko uživate, se sprostite in zaživite svoje življenje polnejše.

Želim, da sprejmemo vsak dan, vsak trenutek, kot tretma. Želim, da živimo polno, zadovoljno, harmonično, bogato in svobodno življenje. Želim, da nam zdravje postane nekaj vsakdanjega in ne le končni cilj. Saj nam življenje teče tako v času zdravja, kot v času bolezni.

Sabina