Z MASAŽO STOPAL DO BOLJŠIH MEDSEBOJNIH ODNOSOV

3-urna delavnica

Delavnica namenjena parom, prijateljem, prijateljicam, staršem.

Moč in pomen dotika je v zadnjem času izjemno zapostavljen, za nekatere je postal celo nekaj nespodobnega. Dotik je izjemnega pomena za otroke, mladostnike in nenazadnje tudi za odrasle. Dotik povezuje, sprošča, poskrbi za naše boljše počutje in odpre srce. Kdaj ste doma nazadnje ugasnili telefon in tv sprejemnik istočasno ter se s svojimi otroci, partnerjem ali prijatelji dotikali in pogovarjali?

Masaža stopal je ena izmed učinkovitih tehnik, s katero lahko izboljšamo medsebojne odnose, se povežemo s partnerjem, z odraščajočimi otroci, prijatelji, starši. Dobro počutje lahko dobesedno vzamemo v svoje roke.

Na delavnici se bomo spoznali z osnovami masaže stopal, učili se bomo različnih masažnih tehnik in prijemov ter se srečali z najosnovnejšo refleksnoconsko razdelitvijo stopala, s poudarkom na conah jajčnikov, maternice in prostate, namenjene izboljšanju kvalitete življenja moških, žensk ter hormonskemu ravnovesju najstnikov. Delavnica je namenjena masaži za domačo uporabo, s ciljem povezati družine, prijatelje in izboljšati medsebojne odnose. Zaradi lažje izvedbe delavnice je zaželjeno, da na delavnico pridete v paru. Če pridete sami, vam bomo poiskali par.

Kaj potrebujete na delavnici?

Kratko pristrižene nohte, s seboj prinesite pisalo, beležko, blazino za pod glavo, brisačo in lahko odejo ali koco. Delavnica bo izvedena v majhni skupini, število udeležencev je omejeno.

O meni.

Sem Sabina, refleksoterapevtka in tršica plesa ob drogu. Pri svojem delu z ljudmi vsak dan znova ugotavljam, da je dotik za telo največje darilo in zato želim, da najdete ljubezen, ki jo imamo v dlaneh in le-to širite dalje.

Cena delavnice za 1 osebo: 50 €

Prijave in dodatne informacije:

sabina@tretma-zate.si ali na tel.: 041/950-934

Datumi delavnic

14. 2. 2019

Želite delavnico izvesti v vašem kraju ali za določeno skupino oseb?

Kontaktirajte me. Se vidimo!