ACCESS BARS TRETMA

Ali si lahko predstavljate, kaj bi lahko naredili in ustvarili v življenju, če bi se osvobodili svojih omejitev? Kaj, če smo edina oseba, ki nas zaustavlja in omejuje v življenju, mi sami? Kaj, če to lahko z lahkoto spremenimo!?

Kaj so Barsi?

Access Bars® je osnovna tehnika Access Consciousness™, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar ne deluje v našem življenju.

Pri tej tehniki z rahlim dotikom 32 točk na glavi sprostimo ves naboj, ki se je tekom življenja nabral v zvezi z denarjem, zdravljenjem, mirom, telesom, kreativnostjo, kontrolo, obliko, strukturo, radostjo, žalostjo, zavestjo … V možganih se zgodi razelektritev in sprostijo se vse energije, ki so ujete v možganih in telesu. Lahko bi rekli, da z barsi pobrišemo vse nekoristne “datoteke”, ki se nahajajo v našem umu in nam omejujejo, da bi v življenju videli več možnosti.

Z aktivacijo točk na glavi se sprostijo vsi naboji, osvobodi se energija, s tem pa se ustvari prostor za ustvarjanje drugačnih in novih možnosti. Odprejo se vrata v življenje, ki so bila do sedaj zaprta. Je sedaj pravi čas?

Access Consciousness™ je zbirka orodij in tehnik, verbalnih in telesnih procesov, s katerimi spremenimo vse, kar ne deluje za nas v tej resničnosti. 

Ljudje delujemo po sistemu fiksnih prepričanj, ki smo jih prevzeli od okolja, lahko tudi samo energetsko. Lahko so to prepričanja prenesena iz tisočletij generacij pred nami, ki se jih enostavno ne in ne moremo zavedati. Lahko, da so ravno ta prepričanja in naboji, ki smo jim dali določenim stvarem v naših življenjih tista, ki nam preprečujejo uspešno uresničitev želenega. V teh primerih ne vemo, česar ne vemo.

Tehnika Access Bars® omogoča, da nam tega ni potrebno vedeti, ampak enostavno sprošča naboj, ki se je nabral do danes in zrahlja gosto, statično energijo, ki jo ustvarjajo prepričanja, ki se jih ne zavedamo. Gre za nežen, negovalen proces, v katerem boste uživali. Po tretmaju se boste počutili lahkotno in sproščeno. Kdaj ste se zadnjič tako počutili?

Kakšno korist imamo od tega?

Aktivacija barsov vpliva na zavest, ta pa lahko potem spremeni vsa stanja. Če vemo, da vzroki za naše bolezni in težave na različnih življenjskih področjih ležijo v negativnih prepričanjih in stališčih, potem lahko z aktivacijo barsov pričakujemo spremembe tako na področju fizičnega zdravja kot na področju odnosov. Ko je enkrat narejena aktivacija barsov, bodo ti do konca življenja opuščali energijo, ki je v njih shranjena. Hitrost sprememb v vašem življenju je odvisna predvsem od tega, kako pogosto prejemate bars tretmaje. Namreč vsakič, ko to terapijo ponovite, bodo učinki opuščanja bolj dinamični. Bolj pogosti so tretmaji, bolj intenzivne so spremembe.

Med največkrat omenjenimi učinki tretmaja so: povečan občutek miru in sproščenosti, vse manj buren in jezen odziv na stresne situacije, bolj sproščujoč in globok spanec, občutek, da tisto, kar vas je včasih razburjalo, več nima pomena, opuščanje travm, izboljšanje odnosov v službi in z bližnjimi, več poslovnih uspehov, več osebnega zadovoljstva in osebnih uspehov, več denarja, več hvaležnosti, partnerstvo, ki deluje, izboljšanje telesnega počutja, manj skrbi …

Za koga barsi niso primerni?

  • Za tiste, ki se ne želijo počutiti še bolj lahkotno in sproščeno.
  • Za tiste, ki ne želijo, da se v njihovem življenju karkoli spremeni.
  • Za tiste, ki ne želijo prejeti več od tega, kar že imajo.
  • Za tiste, ki so srečni v odnosih z vsemi ljudmi.
  • Za tiste, ki so počutijo umirjeno in varno sami s sabo.
  • Za tiste, ki nikogar ne obsojajo, niti sebe.

Bars tretma je popolnoma lahek in varen. Traja približno 60 minut. Po približno 15-ih minutah izvajanja barsov preidejo možgani v stanje globoke relaksacije ali theta stanje, kar omogoča, da se v telesu aktivirajo samozdravilni mehanizmi in odpre prostor zavedanja. Barse lahko prejemajo otroci, nosečnice, starejši ljudje, skratka vsakdo. Najslabše, kar se vam lahko zgodi po tretmaju Access Bars® je, da se boste počutili kot po dobri masaži, najboljše pa, da se vam bo začelo spreminjati življenje tja, kamor ste vedno želeli. Kako je lahko še boljše kot to?

Obvezno je predhodno naročanje na sabina@tretma-zate.si

Želite prejeti še več? Vabljeni na Access Bars®delavnico!

Access Bars®delavnica je zelo praktična in aktivna delavnica, ki bi jo morala najmanj enkrat v svojem življenju obiskati popolnoma vsaka oseba. Nikoli ni prepozno za Access Bars®delavnico! Nikoli ni prehitro Access Bars®delavnico! Kaj če je zdaj čas za to, da se v vašem življenju (končno) prikaže nekaj več, o čemer ste vedno sanjali, pa so vam drugi govorili, da ni mogoče? Kdo vas omejuje? Koga pa vi omejujete? Dobrodošli na barsih!

>> Tukaj najdete več informacij.