Energijska sprostitvena refleksoterapija stopal 50% ceneje!

Poletna cena in nov tretma Zate.

Do 10. avgusta 2018 vam ponujam 50 % popust na nov tretma, ki je odslej na voljo v mojem salonu, na Vetrinjski ulici 8 a, v Mariboru. Popust se odšteje od redne cene. Cena za energijsko sprostitveno refleksoterapijo stopal bo v tem času namesto 50 €, samo 25 €.

Stres je odziv našega organizma na spremembe v okolju. Takšen odziv je lahko pozitiven, če se nam zdi, da okoliščine obvladujemo, ali negativen, če ocenimo, da razmer ne obvladujemo dobro. Zaradi sproščujočega učinka masaža blaži posledice stresa in vpliva na splošno dobro počutje.

Stopala kot odslikava celotnega telesa zrcalijo tudi eterično telo, na katerem so razporejeni energijski centri ali čakre. Med tretmajem uravnovešamo delovanje refleksnih con energijskih centrov, ki jih najdemo na stopalu.

Ste vedeli, da se lahko preko energijskih centrov, ki jih najdemo na stopalu dotaknemo energijskega sveta posameznika in nanj tudi vplivamo? Tako kot so možgani ves čas v stiku s celotnim fizičnim telesom skozi živčni sistem, tako obstajajo določeni energijski centri, preko katerih se lahko uglasimo s celotnim energijskim telesom. Se pravi, da energijski centri delujejo kot kontrolna vozlišča, preko katerih lahko vzpostavimo stik z več energijskimi nivoji človeka, in obenem posredno delujmo tudi na njegovo fizično telo.

Med tretmajem sedite ali ležite na hrbtu, stopala morajo biti gola. Po želji vam postrežemo s čajem.

Sprostitvena energijska refleksoterapija stopal uravnoveša delovanje telesnih funkcij in pripomore k sproščanju. Masažo začnemo z 10 minutno nožno kopeljo, za tem z lahkotnimi gibi stopala zmasiramo z oljem ali kremo.

ČAS TRAJANJA: približno 50 min

Cena s popustom do 10. avgusta 2018: 25 €

Obvezno je predhodno naročanje po telefonu 041/950-934 ali na elektronski naslov: sabina@tretma-zate.si